Session / konsultation

Hvordan foregår det?

Du kan selv vælge, om du vil have sessioner med mig personligt, over telefonen, via skype eller email – og om det skal foregå på dansk eller engelsk.

Struktur:

Vi skal bruge en session (“initial-session”) á ca. ½ times varighed til at tale sammen og finde ud af, om der er kemi.

I denne initiale session er ordet naturligvis helt frit, og du fortæller mig om dig selv, din situation, og vi søger at klarlægge, hvad der kan være gode mål for coachingen.

Dernæst tager vi dialogen om, om vi skal arbejde videre med dine udfordringer sammen, så jeg bliver din coach, og du bliver klient hos mig.

Det er i den sammenhæng vigtigt, at rollefordelingen er helt klar:

Jeg er den, du involverer for at facilitere og støtte dig i din proces og fremdrift – og du vil få min fulde opmærksomhed i vores sessioner – men det er dig, der skal betræde stien.

Processen er et fælles projekt, hvor begge parter har leverancer.

Indhold: Et par eksempler De udfordringer, du går og tumler med – eller er kørt helt fast i – kan eksempelvis være: – Jeg oplever tit, at mine grænser bliver overskredet – Jeg har udfordringer med at styre mit temperament – Jeg kan ikke finde ud af, hvad jeg skal eller vil i en given situation – Jeg vil gerne lægge min livsstil om

Virksomheder kan eksempelvis døje med udfordringer som: – Mine medarbejdere udviser modstand – Hvordan kan vores værdiproces se ud? – Vi vil fra situation A til situation B – men hvordan? – Virksomhedskultur som bevidst succeskomponent

Priser:

Initial session:

Varighed ca. ½ time: 700 kr

Ordinære sessioner:

Varighed ca. 1 time: 1200 kr

Det anbefales at booke én ugentlig session, så du har tid til at summe over det, vi arbejder med – og samtidig holder vi momentum.