Konsulentarbejde

Den korte version: Mit fokus er på mennesket, på den nødvendige/ønskede udvikling og på at få det til at ske hurtigt, effektivt og på en måde, der skaber robuste og blivende forandringer.

Professionalisme, faglighed, loyalitet og engagement

Nøgleord for såvel konsulentrollen som for mig personligt – koblet med en god portion situationsfornemmelse, som i høj grad er erfaringsbaseret og interessedrevet.

Som konsulent er jeg med mit erfarings- og uddannelsesgrundlag en kvalificeret sparringspartner, procesleder, facilitator – kært barn har mange navne – i flere sammenhænge.

Opgaverne, jeg løser, kan eksempelvis handle om ledelsesmæssige udfordringer udi forandring, proces/implementering og af generel forretnings-/udviklingsmæssig karakter.

Det kan handle om personlig- eller ledelsesudvikling/ledersparring, teambuilding for ledere eller medarbejdere eller foredrag med et bestemt fokus og aftalt formål – alene eller som dele af en større sammenhæng.

Det kan også handle om rekruttering/headhunting, om outsourcing, om medarbejderforløb individuelt eller i grupper eller andet konsulentarbejde – mine erfaringer er både brede og dybe – se mere under sektionen om mit erfaringsgrundlag her.

Stærkt netværk – altid de skarpeste til den enkelte opgave

Der vil naturligvis være opgaver, der ligger i periferien af mine kompetencer, eller som har mere meningsfulde snitflader i forhold til kompetente profiler i mit netværk.

I så fald er det mit mål, at dette altid er til klientens fordel: Jeg vil altid prioritere at se opgaven løst rigtigt og af den rigtige – og klienten vil i denne konstellation:

  • Ikke behøve at skulle afsøge markedet for yderligere kompetencer
  • Opleve en kompetencedybde og -bredde som hos større konsulenthuse

Kontakt mig for et uforpligtende møde på tlf 31 448 444 eller info@strategicoach.dk