Referencer

Vi har haft fornøjelsen af at have Morten Waldorf som underviser/facilitator i et forløb i vores ledergruppe i forbindelse med en sammenlægning af 2 virksomheder. Formålet var primært at lære om Enneagrammet som et værktøj til personlig udvikling, bedre kommunikation, samarbejde og forståelse – både i forhold til ledelsesgruppen, samarbejdspartnere, kunder, medarbejdere og som private personer (men der var også plads til at perspektivere til andre kommunikationsmodeler). Vi fik et rigtig godt indblik i værktøjet, hvilket hos alle deltagere har givet lysten til at arbejde videre med det og bruge det i hverdagen. På få dage fik vi et redskab, som vi straks har kunne bruge både individuelt og som gruppe. Forløbet har styrket vores sammenhold og kommunikationen i gruppen og har bidraget til stor personlig udvikling og forståelse af os selv som mennesker og ledere og for vores omverden. Dermed har vi tilføjet et nyt stærkt redskab til det daglige arbejde i ledelsen. Da vi er midt i en fusion af 2 virksomheder, fungerede ledelsesdagene med Morten også som en form for teambuilding. Morten er god til at skabe en afslappet, humørfyldt, ærlig og tillidsfuld base og er ikke bange for at bruge sig selv som eksempel – og dele sine egne erfaringer og oplevelser – både de gode – og dem man skal lære af. Der bliver givet plads og lov til hele følelsesregisteret. Alt dette var med til at skabe grundlag for at kunne tale fortroligt og åbent i gruppen og dele på et nyt plan.
Morten er smittende i sin entusiasme og har et enormt engagement. Man kan tydeligt mærke, at han brænder for det, han laver og for at gøre en forskel for dem, han hjælper. Han er velforberedt og har tilpasset indholdet til vores situation. Vi har oplevet Morten som meget nærværende og har udover de aftalte undervisningsdage været tilgængelig og imødekommende, så vi har kunne få uddybninger og svar på de spørgsmål, der opstod undervejs og mellem undervisningsdagene.
Vi kan give vores bedste anbefaling af Morten som facilitator/coach/underviser og af Enneagrammet som værktøj.

Ledergruppen i Futurae ApS

Jeg har i nogen år haft udfordringer med at tage helt den styring, jeg gerne ville med mit liv – specielt i forhold til kost/motion/livsstil – og processen med dig har været virkelig stærk i forhold til at sætte rammen om, at det vi gør (eller ikke gør) i virkeligheden er et udtryk for måden vi tænker på.
Det mentale – mindsettet – der rykker Morten virkelig både klienter og omgangskreds: Jeg tænker på en helt anden måde nu – det er lykkedes at skabe en bæredygtig motivation, der har givet nye og sundere vaner – og som bliver ved med at give resultater.

Kenneth Pedersen, lokofører

Jeg var ikke nået til hvor jeg er nu, hvis ikke det havde været for dig og din fantastiske coaching.
Processen med dig, og den hjælp og støtte du har været, da mit liv så allermest sort ud, er uvurderlig. Du er – på godt dansk – fucking skarp: Værktøjerne, jeg har fået, har givet mig mulighed for ikke bare at tage fuld kontrol med mig selv, når udfordringerne er der –  men også at kunne støtte andre: Al den selvtillid jeg tit har manglet, den får nu 1000% på alt. Du drømmer ikke om, hvad du har startet, og jeg kan kun give mine bedste anbefalinger.

Allan Christoffersen, elektriker